Загальна кількість переглядів!

середу, 18 січня 2023 р.

"Стратегічний морський порт в Україні, улетів по ціні одного турецкого "Байрактара" (1шт) або пішов по ціні одного (1) км асфальтної дороги..."!!!!!!? (неначасі??)

***
⚡️ Ну що ж..відбулася знаменна для України подія.. Але з гірким та не приємним присмаком.. Поки нас всіх розважав пан Арестович.. "уйду чи повернусь.. (доречі він це шоу проводить кожен рік в один і то й же день))..
 ⚡️ Неначе група" наперсточників" на вокзалі..
 вчора-сьогодні.. Україна вперше продала морський порт..!!!! (тримайте не подавітся))))
⚡️ Фонд державного майна України продав морський торговельний порт Усть-Дунайськ, розташований біля входу в Кілійське гирло Дунаю.....
Його переможцем стало ТОВ "Еліксир Україна"...
❗️ "Еліксир Україна" – офіційний представник сербського виробника мінеральних добрив Elixir Zorka.. 
⚡️ Компанія запропонувала за порт близько 5 млн доларів – (!!!)
.. Багато це чи мало?.. Думайте самі.. Коли порт лише під час широкомасштабної наступу РФ... Коли море заблоковане на мореплавство..
⚡️ За січень-листопад 2022 сплатив понад 9 млн грн податків до бюджетів усіх рівнів... (і це коли все було заблоковано) 
Що таке той порт? 
⚡️
Порт складається з трьох активів:
→ порту у місті Вилкове Одеської області;(!!!) 
→ портопункту Кілія в однойменному місті;(!!!) 
→ бази обслуговування спеціальних суден ліхтеровозів на острові Шабаш.(!!)
⚡️ ще у 2020 році Україна вперше почала здавати морські порти у концесію – це були Миколаївський порт Ольвія та Херсонський морський торговий порт... І щож кому так понадобился 5 мільйонів доларів??? Державі???.. Да один фонд імені "самого себе" зібрав на "супутник" в небі за пару днів близько 20 мільйонів!!!! Це не кажучи вже про "Спартани" котрих і досі немає....
❗️ Пішли в "разнос"?? Продаємо-роздаємо-даримо???!.. То щож залишиться українцям після Перемоги???.. Зруйновані міста і.. Жодного державного порту????
P.S.

Порт – був проти приватизації Колектив порту в грудні направив до НАБУ заяву, в якій співробітників Фонду звинувачують у скоєнні кримінального злочину – нібито, що вони зловживають службовим становищем і своїми діями можуть завдати шкоди державі!!!!! 
⚡️.. є також лист від імені трудового колективу порту, направленого до прем'єра Дениса Шмигаля, голови ВРУ Руслана Стефанчука та голови ФДМ Рустема Умерова із закликом переглянути рішення про приватизаційний аукціон і відстрочити його до закінчення військового стану.!!!!!!!
⚡️ Раніше в коментарі delo.ua директор порту озвучив публічну позицію порту: "У тому вигляді приватизація, як вона планується, це велика помилка. Продається не порт, а майно порту".
⚡️ ось якось так.. а ви Олекса.. Олекса Арестович..

Джерело інформації
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02fHyrwz4L8nVbN2ZDNUjqWace6fXF3JfzpgFYAsvd6kLBiKqHpm2wm91ZQbpQah8il&id=100020866776188

Сторінка ФБ Виктор Ковтун м. Київ.

Немає коментарів:

Дописати коментар