Загальна кількість переглядів!

четвер, 4 липня 2024 р.

СОДОМСЬКИЙ ГРІХ "А з чоловіком не будеш лежати як з жінкою, гидота воно !" Левит 18, 22.

Не хотілося б робити додаткову рекламу, але багато провідних компаній України модернізували свої логотипи додавши на них шестиколірний прапор ЛГБТ (навіть сам прапор – це неповноцінна веселка, бо має лише 6 кольорів, тоді як спектр розділяється на 7), таким чином підтримуючи Pride Month, який аж ніяк не " святкується " в Україні.

Судити має право тільки Бог, з нашого боку просто висловлюємо глибокий сум, а також картання і напоумлення, що така «культура» просувається в українське суспільство і пропагується як норма, тоді коли це НЕ норма !

Протиприродні стосунки є гріхом, який кличе про помсту до неба. Він не є меншим гріхом як крадіжка чи вбивство. Як і будь - який гріх - це ВІЙНА проти Бога, чи мало нам війни ?!

Диявол любить все викривлювати і спотворювати, він воює про інституту здорової сім'ї. Бог освятив таїнство подружжя і все, що відбувається в шлюбі є освяченим Богом, а все, що є за межами вінчання - є гріхом.

ЛГБТ - це не про рівні права ! Бог створив людей чоловіком і жінкою і тільки такий союз є природнім і вгодним Богові.

Вільний вибір кожної людини - грішити чи не грішити, але пропагувати як норму те, що є гріхом - це аж ніяк не норма. Ми і так зараз терпимо руйнування інституту сім'ї - гинуть чоловіки, жінки, батьки, сини, дочки...
Будьмо мудрими ! Молімося і чуваймо !
Втікаймо від зла і виконуймо Божу волю, а не йдімо за нав'язаними " трендами "!

Джерело інформації фейсбук сторінка Торін Володимир Юрійович

Немає коментарів:

Дописати коментар